Menu
A+ A A-

Over Ecoplus

t EP-42127405EUEcoPlus levert hoge kwaliteit remanufactured toner cartridges met hart voor milieu en maatschappij, door duurzame productie en continue bijdragen aan goede doelen.

De EcoPlus toners worden in ISO9001 en ISO14001 gecertificeerde bedrijven geproduceerd waar alle cartridges individueel worden getest. Hierdoor kunnen we een topkwaliteit garanderen. De toners evenaren de kwaliteit van originele fabricaten op alle fronten, maar door het hergebruik van onderdelen zijn de kosten vele malen lager.

Aangezien de kunststoffen die gebruikt worden voor het vervaardigen van de cartridges wel 500 tot 1000 jaar nodig hebben om te vergaan en we wereldwijd meer dan 1 miljard toner en inkjet cartridges gebruiken, is het recyclen hiervan bijzonder de moeite waard! EcoPlus hergebruikt de cartridges dan ook maar zorgt daarnaast ook voor duurzame verpakkingen in minimale volumes zodat de transportkosten zo laag mogelijk blijven.

Maar EcoPlus is meer dan een product: alles wat EcoPlus verkoopt moet een positief effect op milieu en maatschappij hebben! Van elke verkochte cartridge doneert EcoPlus dan ook een gedeelte aan goede doelen op het vlak van milieu, onderwijs, zorg of armoedebestrijding.

Op deze manier zorgen we voor onze aarde door het omzetten van gerecyclede materialen in kwaliteitsproducten en geven terug aan de maatschappij door het steunen van goede doelen.

“Passion for Earth, Compassion for People”

Aanbieding

ecoplus_set
HP125SET
140,00 €