Menu
A+ A A-

Ruilen en retour

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien aangemeld via email of telefoon. Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruiling van uw product? Neem dan contact op met onze klantenservice via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Telefoon: 045 564 34 92

Wilt u een artikel ruilen of retourneren? Volgt u dan onderstaande stappen zodat wij dit zo snel en soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

  1. Meldt bij onze klantenservice dat u een artikel retour wilt sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon: 045 564 34 92
  2. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek.
  3. U ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel.
  4. Na ontvangst van uw zending, stuurt koopuwtoner.nl een ontvangstbevestiging via e-mail.
  5. Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug, afhankelijk van uw wens.

Let op! U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending van het product en de kosten hiervan. Volgens de wet "kopen op afstand" heeft u recht op volledige teruggave van het aankoopbedrag en eventueel betaalde verzendkosten. Dit geldt niet voor de verzendkosten voor retour zending.

Koop Uw Tonerr accepteert retourzending binnen 7 werkdagen als de toner onbeschadigd en gebruikt is en de plastich verzegeling niet is geopend. De procedure hiervan is dat het pakket in een deugdelijke verpakking wordt verstuurd en in bezit van de factuur/pakbon. Uw betalingsplicht komt te vervallen als zich aan bovengestelde verplichtingen houdt. Voor vragen en twijfel neem contact op met onze klantenservice.

Kunt u het product wat u zoekt niet vinden?

Probeer het eens met een extra spatie of zonder een eventueel getypt streepje.

Boven aan de website bevindt zich de zoekoptie.

U kunt natuurlijk ook gewoon bellen 045 564 34 92 of een email sturen voor een passende toner of drum voor uw laserprinter.

Aanbieding

ecoplus_set
HP125SET
140,00 €